Mode

De mode bij Knus-en-zo

Kleding

De kleding bij knus-en-zo

Bij Knus-En-Zo verkopen wij leuke damesmode in de maten 34 t/m 44. Elke twee weken vind je weer een nieuwe collectie in de winkel. Steeds weer de mooiste collectie volgens de allerlaatste trends. Het is dus zeker de moeite waard om regelmatig even binnen te lopen. 
Je vindt dus steeds weer een variatie aan leuke nieuwe items met bijbehorende accessoires. We verkopen ook kleding van ZUSSS. Dit is elk seizoen weer een hot item en dit is dus meestal ook snel uitverkocht. Ben je niet in de gelegenheid langs te komen maar zie je wel wat leuks dan kunnen we dit ook ten allen tijde versturen. Stuur dan even een berichtje naar info@knus-en-zo.nl ! Op social media en ook op onze website worden de laatste ontwikkelingen van onze inkoop weergegeven dus houd dit goed in de gaten !!

Riemen

De riemen bij knus-en-zo

Wij verkopen riemen in de maten 0.85 t/m 1.20 in diverse breedtes, zowel met strass of studs als gewone mooie gladde riemen in de kleuren volgens de laatste mode. Dus ook voor een maatje meer kun je slagen bij Knus-En-Zo.

Sjaals

De sjaals bij knus-en-zo

Bij elk leuke top of jasje is er bij ons altijd wel een mooie passende sjaal te vinden. Mooie lange lengtes effen of met een mooi dessin. Een perfecte sjaal om tevens ook prima te dragen als omslagdoek is de geweldige collectie van KNITFACTORY in prachtige kleuren verkrijgbaar. 

Sieraden

Wij hebben ook tal van leuke sieraden in ons assortiment. We verkopen mooie armbanden, kettingen en oorbellen van BIBA. Deze collectie wordt steeds weer aangevuld met mooie trendy sieraden. Maar natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor de sieraden van ZUSSS onder andere het horloge of leuke armbandjes.