Cadeauartikelen

De cadeauartikelen van Knus-en-zo

100% LEUK

100%leuk bij Knus-en-zo

Op zoek naar een stoer, landelijk en eigenzinnig cadeau dan kun je vast een keuze maken uit deze leuke collectie cadeau artikelen. Een koker gevuld met snoepjes voor elke gelegenheid, gefeliciteerd, zomaar, sterkte of lekker bijkletsen gevuld met kletskoppen. Een theemomentje welke goed te combineren is met de koker kletskoppen. En nog tal van andere leuke items alles gestoken in een mooie frisse zwart/witte look.  Nieuw is de koker TOET TOET gevuld met heerlijke autodrop. Een passend geschenk voor iemand die geslaagd is voor zijn rijbewijs. Of wat dacht je van helpende handjes. Hoe leuk is een potje handcreme voor de fantastische hulp die je hebt gehad. NIEUW is ook het Stoere Mannen Pakket. Een pakket gevuld met allerlei leuke cadeautjes speciaal voor mannen. 

PUUR ZEEP

puur bij Knus-en-zo

De naam zegt het al, Puur Zeep is een plantaardig, dierproefvrij product en bevat geen conserverings- middelen. De assemblage van het eindproduct wordt verzorgd door de medewerkers van de sociale werkvoorziening. 

Puur zeep is verkrijgbaar in verschillende geuren en vormen voorzien van een stoer touw. Leuk om op te hangen in bijv. een badkamer of toilet.

JANZEN

Janzen bij Knus-en-zo

Onweerstaanbaar en ontspannen. JANZEN staat voor puur, open en echt. Huisgeuren, body-producten en badaccessoires die altijd rust uitstralen en energie geven. Zuiver, heerlijk ongecompliceerd en bereikbaar. Dankzij een ingetogen prijs en strak design. 100% Dutch.

MO-CA

Mooie canvas kaarten met diverse teksten en prints in twee formaten. Te gebruiken als leuk cadeau artikel, om op te hangen aan bijv. een houten woonketting of te versturen. Een kaart met een hele stoere uitstraling

Anouk Hoogland HAP Photography en Graphic Design

Naast de kaartencollectie van Winkeltje van Anne hebben we nu ook de geweldige kaartencollectie van HAP Photography en Graphic Design in ons assortiment. Een eigentijdse kaart met originele teksten voor onder andere geboorte, felicitatie, verhuizing, zomaar en nog veel meer. Anouk Hoogland van HAP Photography en Graphic Design was natuurlijk al bekend bij ons door het fotograferen van altijd weer de mooie collectie en ook alle foto's op deze website zijn een product van HAP. De collectie zal binnenkort uitgebreid worden met nog meer leuke kaarten en kleine cadeau artikelen.

KLETSPOT

Nieuw in ons assortiment de KLETSPOT. Een leuke pot gevuld met 50 verschillende vragen of dilemma's. FF samen gezellig kletsen en lachen. In 3 verschillende varianten. De kletspot voor volwassenen maar ook voor kids. De collectie KLETSPOTTEN wordt steeds uitgebreid weer met nieuwe varianten. Houd onze social media en website in de gaten of kom gezellig langs. Eind November verwachten we de nieuwe variant de NO STRESS FLES. 

ZUSSS

Van ZUSSS verkopen we ook tal van leuke cadeau artikelen, kleine hebbedingetjes maar ook leuke notitieboeken, wensdoosjes, kalenders, betonnen buitenkaarsen, servies, kussens en nog veel meer. In de voor- en najaarscollectie worden er steeds nieuwe leuke items gepresenteerd. Alles Basic, Stoer en een Tikkeltje Eigenwijs

LIV'N TASTE

De coffee- teabrewser giftcard. De giftcard bestaat uit een kaart met verschillende teksten voor iedere gelegenheid. Daarbij zit een coffee- of een teabrewser. De coffee-brewser altijd en overal genieten van de beste kwaliteit koffie! Ambachtelijk gebrand, vers gemalen en direct verpakt in een verrassend 'koffiekannetje'. Biologisch èn fairtrade!  De tea-brewser altijd en overal genieten van premium kwaliteit thee van grove blaadjes, kruiden en/of fruit verpakt in een verrassend 'theepotje'. 100% puur en biologisch!